Ben jij ouder dan 18?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze webshop te bezoeken. Verifieer je leeftijd.
Sorry, je bent nog geen 18 jaar, daarom heb je (nog) geen toegang tot onze website.
Check  Exclusieve wijnen uit Priorat     Check  Gratis verzending vanaf € 125     Check  Per fles te bestellen
Proefpakketten Priorat - Proefpakket Priorat Wit 6 flessen

Proefpakket Priorat Wit 6 flessen

Met onze mooie selectie aan witte wijnen uit de Priorat (6 flessen) maakt u kennis met deze prachtige witte wijnen uit ons favoriete wijngebied in Spanje. Bij alle proefpakketten ontvangt u 10% pakketvoordeel en bespaart u ten opzichte van wanneer u de flessen los zou bestellen.

Welke wijnen zitten er in dit proefpakket.

Clos de L'Obac - Usatges Blanc 2021

Deze Usatges Blanc blend van wijnhuis Costers del Siurana wordt gemaakt van het aandeel van de druivensoorten die men niet nodig heeft om de witte top wijn Kyrie te maken. De witte wijn wordt voor ongeveer 6 maanden opgevoed op RVS. De witte blend bestaat uit 60% Macabeu, 20% Xarel.lo, 15% Moscatel de Alejandria en 5% Witte Grenache.

Mas Igneus - V de Mas Igneus 2020

Deze V de Mas Igneus 2020 is een blend van 38% Grenache, 25% Merlot, 23% Pedro Ximenez, 10% Viognier en 4% Grenache Blanc. V de Mas Igneus is een blend van 63% rode en 37% witte druiven, geteeld in twee verschillende en tegenover elkaar liggende percelen, de warmste en de koelste van de wijngaard. 

Celler Nin Ortiz - Terra Vermella de Nin 2017

Deze Terra Vermella 2017 is tot nu toe de enige wijn gemaakt van de druivensoort Montanega, een variant van Parellada, afkomstig van de hellingen van Selma (El Pla de Manlleu), een uitgestorven bergdorp gelegen in het Montmell-gebergte in Catalunya.

Sangenís I Vaqué - Lo Coster Blanc 2021

De Lo Coster Blanc 2021 wijn van wijnhuis Sangenis I Vaqué is een blend van witte Grenache en Macabeu van 40 jaar oude wijnstokken welke voor 4 maanden rijpt in Franse eiken (Allier) vaten gecombineerd tussen nieuwe en tot vijf jaar oude barriques. 

Mas Doix - Murmuri 2021

De Murmuri 2021 van wijnhuis Mas Doix is ​​een witte blend en bestaat voor 95% uit twintig jaar oude Garnacha Blanca, 3% Macabeo en 2% andere druiven. Deze witte wijn van wijnhuis Mas Doix gelegen in Poboleda is ideaal bij lichte en of hartige gerechten.

Buil & Giné - Joan Giné Blanc 2019

Deze Joan Giné Blanc 2019 van wijnhuis Buil & Giné is een blend van 70% witte Grenache, 20% Macabeo en 10% Viognier en Pedro Ximenez afkomstig van oude wijnstokken van meer dan 40 jaar, gelegen in Gratallops.

€164,90 prijs€148,40
- +
  • oorsprongsbenamingOorsprongsbenaming: DOQ Priorat
  • inhoudInhoud: 6 flessen 0,75
  • Schrijf je in en ontvang als eerste onze aanbiedingen
    Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen