Ben jij ouder dan 18?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze webshop te bezoeken. Verifieer je leeftijd.
Sorry, je bent nog geen 18 jaar, daarom heb je (nog) geen toegang tot onze website.
Check  Exclusieve wijnen uit Priorat     Check  Gratis verzending vanaf € 125     Check  Per fles te bestellen
Proefpakketten Priorat - Premium Proefpakket Priorat Wit 6 flessen - 10%

Premium Proefpakket Priorat Wit 6 flessen - 10%

Met deze PREMIUM selectie witte wijnen uit de Priorat (6 flessen) maakt u kennis met deze prachtige witte wijnen uit ons favoriete wijngebied in Spanje. Bij alle proefpakketten ontvangt u 10% pakketvoordeel en bespaart u ten opzichte van wanneer u de flessen los zou bestellen.

Welke wijnen zitten er in dit proefpakket.

Mas Doix - Salix 2020

Deze Salix 2020 van wijnhuis Mas Doix is een blend van 65% Grenache blanc, 20% Macabeu en 15% Pedro Ximénez.Jaarlijks worden er maar 1800 flessen gemaakt van deze bijzondere wijn die voor de helft (3 maanden) op gebruikte vaten heeft gelegen.

Mas Igneus - La Capelleta 2019

Deze La Capelleta 2019 van wijnhuis Mag Igneus is een monocépage van 100% Grenache Blanc. Hij wordt vergist in eikenhouten vaten van 400 liter, zodat de hout inbreng meer versmolten en evenwichtig is, waardoor we de druivensoort goed kunnen proeven.

Clos de l'Obac - Kyrie 2020

Deze Kyrie 2020 van wijnhuis Clos de L'Obac is een blend van 35% Garnatxa blanca, 30% Macabeu, 30% Xarel.lo en 5% Moscatel de Alejandria. Een van de mooiste en complexe witte wijnen uit de D.O.Q Priorat met een uitstekend bewaarpotentieel.

Familia Nin Ortiz - Terra Vermella de Nin 2019

De Terra Vermella van wijnhuis Nin ortiz is ook een monocépage van een bijzondere druif namelijk Parellada Montonega en is tot nu toe de enige wijn gemaakt van de druivensoort Montanega, een variant van Parellada, afkomstig van de hellingen van Selma (El Pla de Manlleu), een uitgestorven bergdorp gelegen in het Montmell-gebergte in Catalunya.

Vall Llach - Aigua de Llum 2021

Deze Aigua de Llum 2021 van het wijnhuis Vall Llach is een unieke wijn gemaakt van 100% Viognier. De wijn rijpt in Franse eiken vaten gedurende het rijpingsproces van 4 maanden.

Familia Nin Ortiz - Planetes de Nin Blanca 2021

De Planetes de Nin Blanca 2021 van wijnhuis Nin Ortiz is een wijn van 100% witte Carignan. De wijn rijpt 9 maanden, voor de helft in amforen van klei en voor de helft in cementen tanks en stelt ons in staat deze oude variëteit te herontdekken die rustiek en terroir bevat zonder in te boeten aan elegantie.

€275,00
- +
  • oorsprongsbenamingOorsprongsbenaming: DOQ Priorat
  • inhoudInhoud: 6 flessen 0,75
  • Schrijf je in en ontvang als eerste onze aanbiedingen
    Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen