Ben jij ouder dan 18?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze webshop te bezoeken. Verifieer je leeftijd.
Sorry, je bent nog geen 18 jaar, daarom heb je (nog) geen toegang tot onze website.
Check  Exclusieve wijnen uit Priorat     Check  Gratis verzending vanaf € 125     Check  Per fles te bestellen

Maak kennis met - en proef Priorat!

Kom naar de wijnverdiepingsdag Priorat op dinsdag 23 mei

Samen met de Academie voor Gastronomie en Prioratwines.nl wordt er op dinsdag 23 mei een verdiepingsdag georganiseerd met als thema Priorat. Op locatie in Hotel de Echoput in Hoog Soeren nemen we je mee op reis door dit spectaculaire wijngebied in Catalonië. Samen met  Rioja is Priorat de enige regio met de hoogste DOCa erkenning.

Tijdens deze verdiepingsdag vertellen we alles over de rijke historie van Priorat. We laten de wijnmakers aan het woord om hun wijnen uit te leggen. Je leert over het unieke terroir, en over de nieuwste ontwikkelingen in de wijnbouw en vinificatie. Je ontdekt dat Priorat meer is dan alleen zware rode wijnen. Je proeft de grote verscheidenheid, inclusief een aantal van de onverwachte witte wijnen. De diverse thema’s worden op een speelse manier uitgelicht en begeleid door bijpassende gerechten.

Nog geen twee weken geleden bezocht Prioratwines met enkele chefs en sommeliers het prachtige wijngebied en maakten zij kennis met de vele gastronomische mogelijkheden van de wijnen. Ze waren verbluft over de kwaliteit en verscheidenheid in de wijnen en de vele nieuwe ontwikkelingen die dit gebied met zich mee brengt. 

Dus zet het nu in je agenda – 23 mei – Priorat verdiepingsdag.

Schrijf je in via de onderstaande link want dit wil je zeker niet missen. De inloop begint om 14:00 bij Hotel Restaurant de Echoput. De avond zal rond 20.30 uur afgelopen zijn.

Nu inschrijven

De verdiepingsdag Priorat is opgenomen in het puntensysteem voor Register Vinologen van de Wijnacademie. Deelnemers kunnen 3 PE-punten bijschrijven in de A-Categorie.

Wellicht ook interessant
Nu ook Proefpakketten te bestellen bij Prioratwines.nl
Nu ook Proefpakketten te bestellen bij Prioratwines.nl
Voor vele wijnliefhebbers is Priorat nog een vrij onbekend gebied ondanks dat Priorat één van de twee Denominació d'Origen Qualificada (DOQ) gebieden is in Spanje. Om Nederlan...
De Priorat keuken
De Priorat keuken
Minimaal twee keer per jaar bezoeken we de Priorat wijnregio om nieuwe wijnhuizen te ontdekken en om onze leveranciers te bezoeken, waarvan we de wijnen importeren voor Nederland. Ons Prioratwines tea...
Schrijf je in en ontvang als eerste onze aanbiedingen
Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen