Het is het jaar 2000 als Dominik Huber en Eben Sadie (één van Zuid-Afrika's meest bekende en meest befaamde wijnmakers) elkaar ontmoeten bij Mas Martinet in Spanje. In 2001 plukken zij samen bij de Perez-familie in Cims de Porrera zes weken lang druiven en raken bevriend. Na samen twee maanden te hebben gewerkt in Zuid-Afrika startten zij samen een klein project in Priorat. Met de hulp van de Perez-familie kunnen zij wat druiven kopen en maken samen de eerste jaargang Dits del Terra. Dit was de start van Terroir al Limit.
Dominik is sinds 2012 zelfstandig vanuit zijn wijnkelder in Torroja del Priorat verder gegaan en de vinificatie is gericht op de stijl zoals wij die kennen uit Bourgogne. Terra de Cuques zijn de "villages", Dits del Terra, Arbossar en Pedra de Guix, "premier cru" en Les Tosses en les Manyes de Grand Cru-wijnen. Dominik zweert bij single vineyards en de expressie van de wijngaard. De biodynamische wijnen worden echt gemaakt voor de gastronomie, de wijnen zijn licht, verfijnd en elegant om te kunnen matchen met gerechten uit de beste keukens.