Ben jij ouder dan 18?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze webshop te bezoeken. Verifieer je leeftijd.
Sorry, je bent nog geen 18 jaar, daarom heb je (nog) geen toegang tot onze website.
Check  Exclusieve wijnen uit Priorat     Check  Gratis verzending vanaf € 125     Check  Per fles te bestellen
  • Type: Familiebedrijf
  • Sinds: 1800
  • Oppervlakte: 200 hectare waarvan 12,5 hectare wijngaard
  • Productie: 7.000 flessen per jaar in Priorat
  • Oenoloog: Toni Sanchez-Ortiz
  • Landbouw: Organisch

Terra Del Priorat

Terra del Priorat is een jong familieproject geleid door Pepe Beltran en Dolors Sendra, waar we continuïteit en leven geven aan een traditie van meer dan 6 generaties in de Priorat. De geschiedenis gaat terug tot 1800 waar de eerste steen werd gelegd van wat nu het in 2016 opgerichte familiehotel El Palauet del Priorat is, dat gerund wordt door Dolors Sendra als zesde erfgename van het landgoed.

Pepe Beltrán besloot zijn zakelijke leven als wijnhandelaar om te gooien en terug te grijpen op de landbouwtraditie van zijn Valenciaanse familie en nam de teugels in handen van het herstel en de exploitatie van de familievelden die in 1976 werden verlaten vanwege de waardevermindering van de gewassen op de markt. Hij maakt momenteel wijnen in samenwerking met een ander wijnhuis, terwijl hij bouwt aan wat zijn persoonlijke project in Priorat 2023-24 waar hij leven en transformatie zal geven aan de druiven die geoogst worden van zijn 4,5 hectare in Montsant, waar zich wijnstokken bevinden tot 65 jaar oud en nieuwe aanplantingen van rode druiven Garnacha, Cariñena, Cabernet Sauvignon en witte druiven van de rassen Cariñena Blanca, Viognier en Chenin Blanc. Ook een nieuwe plantage van 8 hectare in de Priorat in traditionele methode van Terrassen en liquor bodems.

Terra del Priorat is een bedrijf van evenwicht waar werk en gezin in perfecte harmonie moeten zijn. Ze kunnen geen geweldige wijn produceren als hun persoonlijke en familiale omgeving niet in evenwicht zijn. Alles in het leven is een mix, het is gewoon een kwestie van verhoudingen!!!

Wijnen van Terra Del Priorat
Schrijf je in en ontvang als eerste onze aanbiedingen
Ontvang het laatste nieuws en mis niets van onze exclusieve kortingen